mandag 4. februar 2008

FIFA Street med tidenes virale fotballfilm

Det er en drøy påstand å påstå at en viralfilm om fotball kan være bedre enn den med Ronaldinho hvor han gjentatte ganger skyter i tverrliggeren. Etter du har sett denne nye filmen som skal promovere spillet FIFA Street 3 tror jeg du kanskje vil være enig. Filmen er spilt inn i Mexico uten kjente fotballstjerner, men med et ensemble av noen av de fremste gatefotballspillerne landet har å oppdrive.
Er det brukt filmtriks? Kanskje, men det vil jo bare bidra til å øke debatten rundt filmen. Ved publisering 4. februar hadde mer enn 200 000 mennesker sett filmen på YouTube i diverse publiseringer. Intet mindre enn imponerende.

Legg merke til at det ikke fins en eneste logo i filmen, kun en nettadresse på slutten. Ingen klipp fra spillet for den saks skyld. Alikevel mener jeg denne filmen gjør mer nytte for salget av dette spillet enn TV reklame. Brandingen er nesten unnagjort, nå er det bare å sørge for å få ut informasjon om hva FIFA Street 3 faktisk inneholder.
Tør noen vedde på at denne filmen ikke vil passere en million visninger innen utgangen av februar? Tenkte meg det.

3 kommentarer:

Hansy sa...

Enig med du gutten! Det skal bli spennende å se hva vi kan få til av lokale virale påfunn rundt denne utgivelsen også. Du er hjertelig velkommen til Nydalen for å få assen din kicked i FIFA Street Aimar. Jeg hater å se deg bli forvandlet til en kontorrotte :-)

Aimar Niedzwiedzki sa...

Tar en match når som helst jeg!

Leo Brunvoll sa...

Denne filmen er så bra at de kuleste/hippeste/mest trendy partyfikserne i Oslo poster den på bloggen sin:

http://thejaywalkers.blogspot.com/2008/01/i-dag-ble-jeg-interessert-i-fotball.html

Legg merke til tittlen på innlegget.
Legg også merke til resten av innholdet på bloggen, langt ifra fotball eller sport

Bra jobba EA!